Budowniczy Ruin

otwarte

Budowniczy Ruin
Piastun Mgieł
Wasak Mszysty
Piastun Mgieł
Awatar użytkownika
Stado: Mgieł
Wzrost: 1,5 m
Księżyce: 56
Rasa: Bagienny x Drzewny
Opiekun: Ebrill (Opowiastka Kuglarza)
Mistrz: Veir (Ołtarz Wyniesionych)
Partner: Selebi (Pokorna Łuska)
Kompani

Budowniczy Ruin

Post autor: Budowniczy Ruin »
A: S: 1| W: 4| Z: 3| M: 4| P: 3| A: 3
U: B,PŁ,L,Skr,Śl,Kż,Prs,A,O,MA,MO: 1| W,MP: 2
Atuty: Wiecznie Młody; Boski Ulubieniec; Chytry Przeciwnik; Mentor;
● Informacje Mechaniczne

Rasa: bagienny x drzewny (+ ślad genów rajskich)
Dziedziczony Atrybut: Moc, Zręczność, Aparycja, Percepcja

Adopcja: Budowniczy Ruin jest Piastunem z atutem Mentora. Po 3 naukach Umiejętności można po nim dziedziczyć Atrybut tak, jakby był rodzicem biologicznym.

Uwaga! Obecnie dostępna tylko adopcja jajka/ pisklaka. W "niedalekiej" przyszłości planowana rodzina z Selebi.

● Informacje o rodzicu

Budowniczy Ruin (Wasak) jest z natury łagodny i przyjazny. Bywa bojaźliwy, chyba, że kogoś broni. Lubi rozmowy i psoty, a przy tym posiada bogatą wiedzę o Wolnych Stadach, którą chętnie się dzieli. W stadzie pełni rolę Piastuna – opiekuje się młodymi smokami, a tym starszym pomaga, jeśli jest taka potrzeba. Sam jest znajdą, więc nie ma w Wolnych Stadach praktycznie żadnych korzeni (z których zdawałby sobie sprawę), ani nie dysponuje dziedziczonym bogactwem. Zżyty jest natomiast ze swoją przybraną rodziną: Opowiastką Kuglarza, Rytuałem Pokotu i Jednym Słowem. Ma też w stadzie (jak i poza nim) wielu znajomych i przyjaciół.

● Informacje inne

Wymagania: Jedyna moja prośba to taka, by planowana postać nie była na siłę patologiczna. Może być trudna, mieć problemy, czy mutacje, ale nie chciałbym by swoim zachowaniem psuła zabawę innym.
Gracz: Jako gracz mogę zaoferować swój czas, jak również wsparcie przy nauce zasad osobom nowym na forum. Sam częściowo poświęcam się na forum rolom MG i MF, więc zasady nieźle ogarniam.
Kontakt: Najlepiej Discord, użytkownik (tenebaris).

Licznik słów: 224
Link:
BBcode:
Ukryj linki do postu
Pokaż linki do postu
ODPOWIEDZ

Chcesz dołączyć do gry?

Musisz mieć konto, aby pisać posty.

Nie masz konta? Załóż je, aby do nas dołączyć!
Zapraszamy do wspólnej rozgrywki na naszym forum.
Rozwiń skrzydła i leć z nami!

Zarejestruj się

Logowanie

Wróć do strony głównej