A: S: 1| W: 3| Z: 3| M: 1| P: 3| A: 3
U: W,Pł,Skr,Prs,Śl,Kż,MP,MA,MO,: 1| O,B: 2| A: 3
Atuty: Wrodzony Talent, Szczęściarz, Twardy jak diament, Wszechstronny, Wiecznie młody, Magiczny śpiew
Najlepsza Wojowniczka jak obiecywała, tak zrobiła. Jej pierwszym celem po uzyskaniu rangi było stanie się faktycznie najlepszą. I otrzymała niezbędny zastrzyk finansowy, by do kwarców przyjść! Zresztą, nie było trudno, pft.
Szła o tyle specyficznie, że starała się ociekać dumą i gracją, podczas gdy rzeczywistość stawiała ją w postaci barczystej ulicznicy, która prędzej pobije się na gołe pięści niż faktycznie w pełnej fajerwerków efektywnej walce. Cóż, treningi z Yan dawały swoje! Tak więc przybyła, przystając obok kwarcu, by ogrzać dłonie oddechem. Miała na tyle zaspojlerowane spotkanie w warsztacie, że wiedziała mniej więcej, co i jak. Tak więc nie tracąc werwy zrzuciła niegarbowaną skórę z grzbietu, a w śnieg poleciał stosik kamieni. W pospiechu, jak gdyby ktoś miałby je ukraść, czym prędzej zgarnęła je z powrotem na skórę, przysuwając cały tobołek bliżej kwarców. Podobno żyła tam jej babcia, Grabieżca Fal. Czy to możliwe? Ściągnęła łuki brwiowe, chrząkając.
– Ahoj babcia, jestem Najlepsza Łuska Kokolo i jestem jusz najlepszym wojownikiem, ale podobno mogę być naj-najlepszym, więc dam ci te kololowe, a ty mi dasz mięśnie, okej? – zawołała w przestrzeń, wpatrując się w kwarc siły.
//sztuczny agat, 2 x sztuczny tygrysie oko, sztuczny ametyst, 2 x sztuczny diament za siłę II a tak naprawdę to tylko fabularnie ; )
Licznik słów: 207
| So I trapped him under a cardboard box | | | ᴡʀᴏᴅᴢᴏɴʏ ᴛᴀʟᴇɴᴛ: ᴡʏᴋᴏʀᴢʏsᴛᴀɴʏ |
| Stood on it to make him stop | | | sᴢᴄᴢᴇ̨śᴄɪᴀʀᴢ: 1 sᴜᴋᴄᴇs ᴢᴀᴍɪᴀsᴛ ɴɪᴇᴘᴏᴡᴏᴅᴢᴇɴɪᴀ ʀᴀᴢ ɴᴀ 2 ᴛʏɢᴏᴅɴɪᴇ |
| I picked up the bird and above the din I said | | | ᴛᴡᴀʀᴅʏ ᴊᴀᴋ ᴅɪᴀᴍᴇɴᴛ: sᴛᴀᴌᴇ -1 sᴛ ᴅᴏ ʀᴢᴜᴛᴏ́ᴡ ɴᴀ ᴡʏᴛʀᴢʏᴍᴀᴌᴏśᴄ́ |
| That's the last song you'll ever sing. | | | ᴡsᴢᴇᴄʜsᴛʀᴏɴɴʏ: -1 sᴛ ᴅᴏ ᴛᴇsᴛᴏ́ᴡ ᴜᴍɪᴇᴊᴇ̨ᴛɴᴏśᴄɪ ᴏᴘɪᴇʀᴀᴊᴀ̨ᴄʏᴄʜ sɪᴇ̨ ɴᴀ ᴡʏᴛʀᴢʏ. ɪ ᴘᴇʀᴄ. |
| Held him down, broke his neck, | | | ᴍᴀɢɪᴄᴢɴʏ śᴘɪᴇᴡ: ʀᴀᴢ ɴᴀ ᴘᴏᴊᴇᴅʏɴᴇᴋ/ᴘᴏʟᴏᴡᴀɴɪᴇ ᴏᴅᴇᴊᴍᴜᴊᴇ 1 sᴜᴋᴄᴇs ᴘʀᴢᴇᴄɪᴡɴɪᴋᴀ |
| Taught him a lesson he wouldn't forget | | | ᴡɪᴇᴄᴢɴɪᴇ ᴍᴌᴏᴅʏ: ʙʀᴀᴋ ᴋᴀʀʏ sᴛ + ᴢᴀᴄʜᴏᴡᴀɴɪᴇ ᴘᴌᴏᴅɴᴏśᴄɪ ᴘᴏ 100 ᴋsɪᴇ̨ᴢ̇ʏᴄᴜ |
| But in my dreams began to creep |
| That old familiar tweet tweet tweet | | | [ Kumpela [ekimma]: niemechaniczny ] |
xxxx
[ ᴋᴀʟᴇᴄᴛᴡᴏ: ʙʀᴀᴋ sᴋʀᴢʏᴅᴇᴌ ]xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#d88174 || whitexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx