A: S: 1| W: 2| Z: 2| I: 4| P: 1| A: 1
U: M: 1| A,O,Śl,Skr,Pł: 2| B,S,W,MP,MA,MO,Kż: 3| L: 4
Atuty: Urodzony lotnik; Chytry przeciwnik; Mistyk
Coś się pomieszało z moim pożywieniem. Miałam 3/4 mięsa i 2/4 owoców. Owoce miały pójść dla mojej kompanki, ale Świcie odjąłeś mięso, zamiast owoców. Do tego pożyczyłam 1/4 mięsa od Płowego Kolca, by mieć 4/4 mięsa. Teraz według moich obliczeń gdzieś zniknęło 1/4 mięsa, ponieważ nawet z pożyczeniem tych 1/4 jest 3/4 mięsa, a powinno być 4/4 :P Nie wiem, czy te 3/4 wcześniej to też była pomyłka i tak na prawdę miałam 2/4, czy może rzeczywiście podczas ostatniej aktualizacji gdzieś się ta ćwiartka zagubiła, bo ja już się mieszam w obliczeniach :P Dlatego byłabym wdzięczna za przeliczenie ile ja właściwie tego legalnie mam, no i poprawienie 2/4 owoców dla Nimloth za ostatnią sytość, a nie mięsa.
Sorki za chaotyczny post, mam nadzieję, że to się da zrozumieć xD
Prosiłabym o nie odejmowanie mi atrybutów, ponieważ czekałam z nakarmieniem Ważki na wpisanie mi do kp mięsa od Płowego i byłam pewna, że wtedy już będę miała porcję 4/4, a teraz już sama nie wiem ile tego pożywienia mam. To nie zaniedbanie postaci tylko drastycznie zmniejszona aktywność (prawie nieobecność) + wątpliwości, ile jedzenia właściwie mam ;) Jak tylko to zostanie wyjaśnione, to nakarmię postać
Licznik słów: 193
Chytry przeciwnik – W czasie pojedynku/misji/raz na dwa tygodnie w polowaniu/wyprawie smok może utrudnić akcję swojego przeciwnika, który ma dodatkowe +1 do ST.
Mistyk – Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Nauki: 3/3 zamknięte
Fabuły: 3/3 zamknięte
Karta Nimloth Ref
Atrybuty: S:1 | W:1 | Z:2 | I:1 | P:1 | A:0
Umiejętności: A:1 | O:1 | Skr:1 | MP:1 | MO:2
Ref Sheet