A: S: 1| W: 1| Z: 4| M: 2| P: 3| A: 1
U: W,B,Pł,L,Prs,A,O,Śl,Kż,MP,MO: 1| Skr,MA: 2
Atuty: Spostrzegawczy, Szczęściarz, Bystrooki
Kiwnęła łbem na potwierdzenie, teoretycznie była częściowo tutejsza. Wcale się tak nie czuła, bo mimo spędzenia tutaj już prawie 10 księżyców, dalej wydawało jej się, że jest gościem. Jak ryba na pustyni, nie pasowała. Możliwe, że to kwestia jej nastawienia, jej introwertyzmu. Wszystko tutaj jest podobne, ale odczuwalnie inne, jak oglądanie świata z odbicia kałuży. Poluje się dobrze, jest dużo zwierzyny, jest cień i woda. Lecz w jej łbie jest jakiś głos, który mówi jej, że przez to wszystko staje się miękka, traci instynkt, rdzewieje. To pewnie tylko paranoja, ale ciężko nie myśleć o takich rzeczach, gdy wszystko ma się w zasięgu łapy. A w wypadku, gdzie ta łapa miałaby odpaść, być odcięta albo w jakikolwiek inny sposób uszkodzona, smoki ustawiają się w kolejce, żeby ją wyleczyć, a bogowie chętnie ją oddadzą za kilka kamieni szlachetnych. Wolne stada to utopia, raj dla ciała i tortura dla umysłu.
-Też był z ziemi, mój ojciec- Powiedziała, jej ton taki sam jak poprzednio, ale lekko zamyślony. No i czas przeszły od razu tłumaczy, że już nie żyje. Co do reszty rodziny to na szczęście nie trafił na dołek. Bardzo kochała swoje rodzeństwo, a mama, mimo że daleko, cały czas była w jej sercu.
-Jestem tutaj ze starszym bratem i młodszą siostrą, mama jest daleko, walczy z orkami.– Miała też jakieś tajemnicze problemy, o których nawet nie śmiała im wcześniej powiedzieć. Byli młodzi, ale jej zdaniem, zasługiwali wiedzieć. Przez jakiś czas miała jej to za złe ale zdała sobie sprawę, że robiła to, bo się o nich martwiła.
– Jestem tutaj około 10 księżyców. Obawiasz się o swoje zdrowie?– Zapytała zdziwiona, niby czemu mieliby się już nie spotkać. Z tego co siedziała, nie było napięcia między Ziemią a Słońcem, wojna była mało prawdopodobna. Byli jednak łowcy, niebezpieczeństwo z ich strony było już bardziej zrozumiałe.
– Wychowałam się wśród orków, nic mi nie będzie.
Imrandaar
Licznik słów: 310
Dialog – #eecc99
Mentalka– #dd0000
Szczęściarz: 1 sukces zamiast niepowodzenia raz na 2 tygodnie.
Bystrooki: trzy razy na miesiąc +1 sukces do Percepcji.