A: S: 2| W: 2| Z: 2| M: 2| P: 2| A: 3
U: B,O,A,W,MO,MA,MP,Kż,Skr,Śl: 1| L,Pł,M:2
Atuty: Ostry Wzrok, Szczęściarz, Mentor, Nieulękły
Dziś świątynie odwiedził piastun, jednak powód był trochę inny niż zawsze. Położył na środku sali nefryt i zrobił kilka kroków wstecz, jednak nie pozostawił tak tego wszystkiego bez słów. Odparł zmęczony, pozostało mu już tylko to miejsce. "Witajcie, mój kompan jest głodny. Jest dla mnie jak syn, nie mam jak go wyżywić, proszę o pomoc." Na tym zakończył, był tu dopiero drugi raz, ale jedno wiedział na pewno. Wielkie smoki nigdy nikogo nie pozostawiły bez odpowiedzi, czasami to mógł być tylko wiatr, ale dziś to było już coś konkretnego. Ciekawo co się stanie z kamykiem, czy tak po prostu zmieni się na przykład w mięso?
/nefryt na mięsko. :mrgreen:
Licznik słów: 109
Nie oglądaj się... Nie zatrzymuj się... Bo jedynym wrogiem jesteś ty sam...
ATRYBUTY:
A: 0 | W: 1 | Z: 2 | I: 0 | P: 1 | A: 1
UMIEJĘTNOŚCI:
A:1 Skr:1 Śl:1
Karta kompana
mentor-Przy nauce umiejętności podstawowych pod okiem Piastuna uczniowi zostaje zmniejszony pułap przyznawania umiejętności w raportach. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
nieulękły– Do smoka pierwszy ruch w walce, a przeciwnik ma +1 ST w pierwszej turze.
Wszystkie zatwierdzone przezemnie nauki proszę wpisywać z linkiem raportu do mnie na PW. Z góry serdeczne dziękuję.