A: S: 2| W: 1| Z: 1| I: 4| P: 1| A: 1
U: P,W,Skr,Śl: 1| L,S :2| B,O,MP: 3| A: 4| MO: 5| MA: 6
Atuty: Inteligentny; Niezdarny wojownik; Mistyk
-Widzisz córcia to jest Podnóże Skał.– zatoczyłem łapą łuk pokazując Mani niewielki skrawek Bliźniaczych Skał.
Szedłem z córką na grzbiecie na miejsce spotkania z Irracjonalnym. Trzeba nauczyć tę dwójkę podstawowych umiejętności. Zwłaszcza Irracjonalnego bo to aż wstyd, żeby Adept nie potrafił biegać, czy latać.
Łapy grzęzły mi w śniegu, ale można przywyknąć do ciągłego mrozu.
-Spotkamy się tu z Irracjonalnym Kolcem. Będziecie uczyć się biegać...– ciągnąłem uśmiechając się pod nosem.
Licznik słów: 70
Przedmioty Posiadane : P: 51/4 mięsa, 1/4 owoców
K: perła, rubin, nefryt, jaspis, cytryn, bursztyn, akwamaryn, szafir, rubin, szmaragd, 2x diament, 2x opal, 3x agat, 3x ametyst
Inne: eliksir ulepszający wytrzymałość, eliksir leczący rany ciężkie, eliksir leczący rany średnie, tajemnicza księga, naszyjnik z ciemnym kamieniem
PH: 5:
Atuty:
Inteligentny- Jednorazowo +1 do Inteligencji
Niezdarny Wojownik-Kiedy smok jest atakowany fizycznie, atakujący ma dodatkowe +1 do ST. Umiejętność uniemożliwia zostanie wojownikiem i łowcą.
mistyk -Raz na walkę smok ma 1 dodatkowy sukces do ataku magicznego. Dodatkowo raz na miesiąc podczas modlitwy w świątyni otrzymuje dar od swojego patrona.
Jeśli gdzieś nie odpisuję przez 48 godzin to kopcie mocno na pw
Honor to stroma wyspa bez brzegów. Nie można na nią wrócić, gdy się ją już opuściło.